Le Cabinet Advocatuur

Le Cabinet is het advocatenkantoor van Henriëtte Bast

Met ruim 20 jaar werkervaring in de commerciële procespraktijk, is Henriëtte als onafhankelijke advocaat / legal consultant en bindend adviseur actief in verschillende praktijken.

Henriëtte ondersteunt advocatenkantoren in geval van al dan niet complexe overflow op het gebied van Aansprakelijkheids-, Verzekerings- en Procesrecht. Zij treedt op als co-counsel of juridisch adviseur bij (dreigende) geschillen op deze terreinen.
Henriëtte adviseert en procedeert op het gebied van aansprakelijkheid van (financiële) ondernemingen en van bestuurders, commissarissen en vrije beroepsbeoefenaars, waaronder advocaten en notarissen.

Tevens houdt Henriëtte zich bezig met overige verzekeringsrechtelijke vraagstukken en regres op het gebied van Goederentransportverzekering, Opstal- en Kunst-/Kostbaarhedenverzekering, Fraudeverzekering, maar ook AVB en AVP, levensverzekering en pensioen.

Henriëtte is bindend adviseur in een Geschillencommissie voor de afwikkeling van een grote internationale financiële massaschadeclaim en als arbiter kunstgeschillen geregistreerd bij het CAfA, onderdeel van het Nederlands Arbitrage Instituut.

“Vervanging/waarneming: mr. P.F. Hopman, Prinses Amaliaplein 3, 1077 SX Amsterdam”

Copyright 2024 - Le Cabinet Holding B.V.